FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på alle dine spørgsmål her, kan du kontakte os på info@totalleasing.dk eller på telefon (+45) 63 45 63 60

Totalleasing er leasing af biler. Vi er en del af Dansk ErhvervsFinansiering A/S som leaser andet udstyr end biler. Vi er ejet af Sparekassen Danmark og er derfor stolte over at kalde os et 100% bankejet leasingselskab – det er din sikkerhed for en god aftale.

Du kan besøge Totalleasing i Odense. Vores adresse er Cortex Park Vest 3, 5230 Odense M. Vi glæder os til at tage imod dig. Vi vil glæde os til at tage imod dig, hvor det passer dig bedst.
Ring til os på tlf. 63 45 63 60 og aftale nærmere.

Vi er mærkeneutrale og kan derfor tilbyde hvilket som helst bilmærke du ønsker, uanset om det er en fabriksny bil, brugt bil eller import fra udlandet

Vi tilbyder:

 • Erhvervsleasing
 • Privatleasing
 • Splitleasing
 • Sale & Leaseback
Du har 2 muligheder:
 1. Du beskriver dine ønsker og vores rådgiver hjælper dig med at finde netop den bil der passer til dig og dine behov.
 2. Du finder selv bilen og tilsender os link til bilens annonce (Eksempelvis fra mobile.de)

Kort sagt. Du er kommet til det rette sted. Totalleasing har et dedikeret team, hvis ekspertise ikke bare er passionerede bilentusiaster, men som også er eksperter i at guide kunderne på rette vej og yde den bedste rådgivning i processen mod at beslutte noget så stort, som hvilken bil, der skal opfylde dine drømme. Vi yder skræddersyet og mærkeneutral rådgivning og tager dig i hånden fra start til slut.

Vi vil meget gerne regne på, om vi kan give dig et bedre tilbud på leasing af din bil. Det skal være så nemt som muligt for dig, så hvis du vælger at skifte til os, sørger vi for alt i forbindelse med skiftet fra din nuværende udbyder.

Står din ønskede bil f.eks. i Tyskland hjælper vi dig med at få bilen fragtet til Danmark. Vi sørger for hele dialogen med forhandleren. Du modtager information om bilens stand, servicehistorik, dæk, ryger/ikkeryger samt køretøjets generelle stand. Såfremt begge parter accepterer standen på bilen igangsættes købet fra forhandler, dokumenter underskrives og betaling gennemføres.

Vi arbejder med 2 modeller ved import:

Basis Import. Køretøjet købes fra anerkendt forhandler med forhandlerbeskrivelse

Premium import. Køretøjet købes fra anerkendt forhandler med fysisk bestigelse af fagmand

Læs mere vedr. import

Vores personale er uddannet i bilbranchen og hjælper naturligvis med salget af en eventuel indbytningsbil.

Det afhænger af bilens pris, dit kørselsmønster samt hvor længe du påtænker at have bilen

Nej, det er ikke et krav at samle ens bankforretninger for at blive kunde hos Totalleasing. Vi er dog ejet af en moderne og handlekraftig bank som altid er på udkig efter nye forretningsmuligheder. Hvis du overvejer et bankskifte eller blot er nysgerrig på hvad Sparekassen Danmark kan tilbyde dig eller din virksomhed står dygtige og erfarne rådgivere klar til at hjælpe dig.

Hos Totalleasing har vi altid et udvalg af biler på lager. Se vores udvalg her

Flexleasing er en attraktiv finansieringsform af biler til både erhverv og privat.

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du undgår at betale fuld registreringsafgift på et køretøj. Med denne form for leasing vil du opleve en række fordele i forhold til køb og betaling af bil på fuld registreringsafgift, hvor du normalt skal betale 150% i registreringsafgift på én gang, når bilen indregistreres. Du betaler i stedet registreringsafgiften i små månedlige rater, hvilket typisk vil udgøre en periode på 12 måneder.

 

Det betyder, at du undgår stor likviditetsbinding, idet du som leasingtager ikke skal have finansieret en bil og dens fulde afgift, men blot bilens stålpris og den forholdsmæssigt registreringsafgift.

 

For mange vil flexleasing være en overskuelig vej til drømmebilen.

Læs mere om flexleasing her

Flexleasing er specielt velegnet til biler som befinder sig i prislejejet kr. 350.000,- inkl. registreringsafgift og opefter. Dog vil Flexleasing af en bil, som er fyldt 36 måneder alt andet lige forekomme mest attraktivt, idet du vil opnå den laveste udgift pr. måned. Vælger du en bil, som er yngre end 36 måneder, så vil den månedlige udgift være højere. Det betyder altså, at satserne for den månedlige afgift afgøres af bilens alder.

Læs mere om flexleasing her

Hos Totalleasing tror vi på, at leasing skal være både nemt og fleksibelt. Der er tre begreber du skal kende når du indgår en finansiel leasingaftale af din næste bil.

 • Førstegangydelse
 • Månedlig ydelse
 • Bilens restværdi

 

Førstegangsydelsen betales ved aftalens indgåelse og går typisk til afskrivning af bilens værdi. Førstegangsydelsen, månedlig ydelse og bilens restværdi skræddersyes efter dit kørselsbehov, med udgangspunkt i det historiske værditab på bilen. Den månedlige leasingydelse betales igennem hele leasingperiodens løbetid, som hos os typisk er 12 måneder. Vi tilbyder dog både kortere og længere perioder end 12 måneder. Den månedlige leasingydelse består af afgift betaling til staten samt renteomkostninger af finansieringsbeløbet.

Bilens restværdi efter endt leasing indikerer hvor meget der skyldes i bilen efter endt leasing. Denne værdi skal gerne matche priserne på sammenlignelige biler i markedet. Er bilens restværdi for høj, skal du som leasingtager dække differencen. Er bilen indkøbt fornuftigt og leasingselskabet har rådgivet korrekt om nedskrivningsprofilen er alt som det skal være. Hos Totalleasing samler vi på glade kunder, og rådgiver derfor kompetent og baseret på mange års erfaring fra branchen.

Hos Totalleasing tror vi på, at leasing skal være både nemt og fleksibelt. Der er tre begreber du skal kende når du indgår en operationel leasingaftale af din næste bil.

 • Førstegangsydelsen
 • Månedlig leasingydelse
 • Km begrænsning

 

Operationel leasing kan betragtes som leje af bil. Du betaler førstegangsydelse og fast månedlige leasingydelser og skal efter endt leasingperiode aflevere køretøjet retur til anvist sted af leasingselskabet. Denne form for leasing har typisk kilometerbegrænsning.

En typisk leasingperiode hos Totalleasing er 12 måneder, men vi har leasingaftaler helt ned til 1 måned. Tag blot en snak med en af vores kompetente leasingrådgivere for at finde den bedste løsning for dig. Hos Totalleasing synes vi nemlig, at leasing skal være både nemt og fleksibelt.

I god tid inden udløb af leasingkontrakt, vil du blive kontaktet af os. Her tager vi en snak om dine muligheder for forlængelse af leasingaftale, bilskifte eller noget helt tredje.

Som kunde hos Totalleasing er det gratis for dig at få hjælp til videresalg. Vi har stort netværk i Danmark såvel som Tyskland til at aftage brugte leasingkøretøjer. Vi tilbyder også kommisionssalg.

Nej, GPS tracker et kun et krav når bilens pris excl. moms og afgift overstiger kr. 300.000,-

Vi er lovmæssigt forpligtet til at foretage kreditvurdering af alle kunder. Omfanget af denne kreditværdighedsvurdering er forskelligt alt efter om du ansøger som privatperson eller som virksomhed.