Se vores udvalg af biler

Nye biler

Hos Totalleasing tilbyder vi leasing af både nye og brugte biler. Som leasingselskab har vi samarbejdsaftaler med et stort udvalg af ny vogns mærker, det er din sikkerhed for en god aftale.

Vi leaser både hvid- og gulplade biler.

Import biler

Søger du forgæves din drømmebil på det danske marked, så kan Totalleasing åbne døren til det enorme tyske marked for dig. I Tyskland er udbuddet væsentligt større og bilerne har ofte betydeligt mere udstyr end hvad vi kan finde det på danske marked. Efter grundig research finder vi markedets bedste eksemplar til dig.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til beskatning og fleksibilitet i leasingaftalen. Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og vælger du at benytte bilen privat, bliver du beskattet af fri bil.

Privatleasing

Du kan som privatperson også flexlease en bil hos Totalleasing. Det kan være mange grunde til at denne løsning kan være attraktiv både for dig, eller din virksomhed.

Splitleasing

Splitleasing er en leasingform, hvor alle driftsomkostninger, leasingydelser osv., bliver fordelt mellem en virksomhed og en privatperson, afhængig af det reelle kørselsmønster.

Pincippet er enkelt: Kører du f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, faktureres de 80% af alle bilens omkostninger til din virksomhed, mens de resterende 20% faktureres til dig privat.

Sale & Leaseback

Hos Totalleasing tilbyder vi Sale & Lease Back, det betyder vi kan hjælpe dig som privatperson eller din virksomhed med en attraktiv leasingaftale på en bil du selv ejer i dag.